Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz
IP: 18.191.17.12
Úterý 21. května 2024
  Žáci TLB4    Fotky    Videa    Škola    Ostatní    Odkazy    Supl    Web pro rodiče    Úvod
Předchozí    Zpět     Další

Petr Jelínek

Přezdívka:
E-mail: joulen@seznam.cz
Oblíbené jídlo:
Oblíbený nápoj:
Oblíbený film:
Oblíbený herec:
Oblíbená kniha:
Oblíbená hudební skupina:
Oblíbená WWW adresa:
Oblíbený sport / sportovec:
Oblíbená PC-hra:

Fotogalerie

jelinek

jelinek

jelinek

jelinek


Jak to že máte to štěstí chodit se mnou do třídy?

Vše začalo v páté třídě základní školy. Třídní učitelka mě přesvědčila, že na základní škole nemám co dělat a že musím na víceleté gymnázium. Dobrá řekl jsem si tedy, půjdu na gympl. Ovšem díky svému laksnímu přístupu jsem se o 4 body nedostal (to bylo pláče). Ale jede se dál, řekl jsem si. Tu bolest nakonec zmírnilo otevření třídy zaměřené na výpočetní techniku. Co se dá dělat, přihlásím se. Ale to bych nebyl já aby se to vše nepodělalo. Co čert nechtěl, v termínu zkoušek do této třídy jsem dostal akutní záchvat slepého střeva (au au) a má víra ve skvěle strávený druhý stupeň postupě opadla. Naštestí jsem měl na škole skvělou pověst (kdeže ty loňské sněhy jsou) a do této třídy se dostal. Následovaly více méně nezajímavé tři roky školní docházky zpestřené pár průšvihy a spoustou trapasů (na ty jsem opravdu dobrý :)).
Neměl jsem dohromady jasno, na kterou školu jít. Myslel jsem si, že na gympl, ale když jsem to řekl čestinářce, málem jí kleplo (jsem opravdu češtin). Naskýtala se tady však možnost katolického gymnázia. Ano KG! řekl jsem si. Sestra zrovna maturuje, matka se angažuje na rautek to bude ono. A pod tlakem jsem si napsal katolák na obě kola...
Na podzim bylo času na učení dost, v zimě se mně do toho nechtělo, na jaře mě matka vehnala na doučko českého jazyka (sekl jsem se u psaní I Y pro druhý ročník :) ). Vůbec jsem se neučil, avšak nervózní jsem nebyl. Proč taky? Vždyť jsem zneuznaný génius... Týden před zkouškami se nějaká nervozita dostavila, to když jsem si uvědomil že vím kulový.
Den zkoušek......
TRAGEDIE! Právě jsem si naplno uvědomil to KATOLICKE, oni nás nahnaly do kostela!!! No dobře, jednouto přežiju říkam si..... Hodina zkoušek čestiny. Dobrý, ty voe, to jsou baby :). Čestinu jsem zvládl z nějakého důvodu téměř bezchyby (nechápu jak se to mohlo stát) asi ta motivace z okolních slečen... (nejspíš jsem zde zahlédl jednu ze svích budoucích spolužaček). Matika Namatematiku jsem byl totálně namachrovanej. Jenže ti tvůrci na mě udělaly past! Příklady které zadaly byly zaměřené na logiku )Ne že bych měl s logikoupotíže, moje logika jeneotřesitelná :)) lae já si toho nevšiml!! Takže totální propadák.... Hned jsem věděl že jsem se nedostal. Kdybych kouřil šel bych si zahulit, kdybych chlastal šel bych se opít, kdybych fetoval šel bych si šlehnout. Bohužel (bohudík?) jsem typ Mirek Dušín. Bylo mi jasné že mám ještě druhé kolo, ale také mi bylo jasné, že na katolák teda nechci... Přihláška byla už bohužel dávno odeslaná... Pak jsem se dozvěděl od spolužáku že lze přihlášku přehodit! Kdybych věřil v boha řekl bych že to zařídil on. Takhle jsem mohl poděkovat Buzkový. Fakt dík. A vzhledem k tomu že jsem posral matika řekl jsemsiže by byl dobrý nápad zkusit školu kde jsou zkoužky jen z matiky :). Nevím co mě k tomu vedlo. A takbylo rozhodnuto. Půjdu na SPŠT. Zkoušky byly tak lehké až jsem se bál abych je nezkazil, naštěstí se tak nestalo a já byl přijat (tuším 15 nebo-16 místo-blbý vysvědčení) a už jsem se začal těšit na spolužáky(na Vás *lol*). Na tuto školu se dostalo tuším i 4 nebo 5 mích spolužáku ze ZŠ.Myslel jsem že budeme spolu ve třídě.Když mě přišla pozvánka na adaptační kurs (kteroujsem poslal z5 púozdě)a jim ne začal jsem být nervozní. Přemlouval jsem matku ať tam zavolá (sám bych se bál...) ale nakonec na to nedošlo. Až v půlce prázdni jsem se sebrala navštívil sekretariát školy.Tamjsemse dozvěděl že jsem v e třídě sám (teda byl tam P. Sklenář ale ten byl na ZŠ v jiné třídě...ale ten už stejně zběhl na gympl) a na přehlášení bylo samozřejmě pozdě. Byl jsem z toho úplně v ( , ). Prvního září semi do školy nechtělo. Když jsem tam došel moje nejhorší obavy se potvrdily. Strašný existence (no á nemám co říkat). Abych toneprotahoval po následujících pár dn, týdnů a měsíců jste mě přesvědčily že o tom že jsem se dostal do té lepší třídy. Zjistil jsem že byla odemě chyba Vás soudit předem. Vlastně jste všichni dobří blá blá blá blá atd.




Petr Jelínek - galerie fotek přidaných přes web


tablo



Zobraz fotky všech spolužáků nahrané přes web


Nahrajte k tomuto spolužákovi další fotku
Jsou povoleny jen obrázky v JPG
Nevhodný obsah může být smazán.

Vložte fotografii:
Popis fotografie:

Předchozí    Zpět     Další
TOPlist

Suplování

Rozvrhy

Archiv


Valid HTML 4.01 Transitional